Csapatunk

Rozman Péter

Rozman Péter

ügyvezető

Küldetésünknek érzem, hogy hozzájáruljunk az emberek szebb és egészségesebb mosolyához.

Valics Noémi

Noémi

röntgen asszisztens, fogászati asszisztens

Munkám során számomra a legfontosabb, hogy emberekkel foglalkozzak. Igyekszem mindig segíteni nekik, megérteni és elfogadni őket és nem utolsó sorban mosolyt csalni az arcukra, hiszen a mosoly az egyik legértékesebb és egyben legelőnyösebb ékszer amit bárki viselhet.

Farkas Dániel

Dani

CT és röntgen technikus

Programtervező informatikusként a számítógépes képalkotó diagnosztika nem áll tőlem távol. Ráadásul a 3 dimenziós ConeBeam CT egy teljesen új világot nyitott meg előttem. Lelkesít a páciensekért végzett munka, melynek célja a lehető legtöbb információ kinyerése a felvételekből a megfelelő kezelés érdekében. Embereknek segíteni nagyon hálás feladat és most már a hivatásom is az, hogy segítő kezet nyújthassak.

Farkas Petra

Petra

betegirányító, recepciós

Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni. Az empátia, mások problémái iránti érzékenység mindig is értékrendem fontos része volt és tökéletesen tudom kamatoztatni a rendelőben. Toppanjon be bárki hozzánk, egy pár kedves szóra biztos számíthat tőlem.

Herczeg Alexandra

Alexandra

röntgen asszisztens, dentálhigiénikus

Dentálhigiénikusi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg.
Azért választottam ezt a hivatást, mert szeretek emberekkel foglalkozni, fontosnak tartom a fogazat egészségének megőrzését, javítását.
Hiszem, hogy a kedves, türelmes és figyelmes kommunikáció mindennek az alapja, munkám során is ehhez tartom magam.
Mindig mosolyogva fogadom a hozzánk érkező pácienseket, hogy Ők is mosollyal távozhassanak.

Laczkó Réka

Réka

röntgen asszisztens, fogászati asszisztens

2018-ban végeztem, mint fogászati asszisztens. Akkor még nem alakukt ki bennem, hogy a fogászat mely ágazata áll hozzám a legközelebb. Kis idő elteltével, lehetőségem adódott belecsöppenni a röntgen világába, ami nagyon hamar magával ragadt. Számomra a szakma legszebb része a minőségi felvételek készítése, és ezáltal a páciensek elégedettsége.

Dorozsmai Dominika

Dominika

fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensként végeztem 2021-ben. Mindig is érdekelt a radiológia világa és a fogak higiéniája. Szeretek emberekkel foglalkozni és boldogságot vinni a mindennapjaikba. 

Takács Adrienn

Adrienn

röntgen asszisztens, dentálhigiénikus

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem dentálhigiénikusi szakán. Ahogy a tanulmányaim során, úgy az itt szerzett tapasztalatom alapján is törekszem arra, hogy ne csak elvégezzek egy feladatot, hanem a páciens problémáját komplexen átlássam és megpróbáljak annak megoldásában segítséget nyújtani.