Csapatunk

Rozman Péter

Rozman Péter

ügyvezető

Küldetésünknek érzem, hogy hozzájáruljunk az emberek szebb és egészségesebb mosolyához.

Valics Noémi

Noémi

röntgen asszisztens, fogászati asszisztens

Munkám során számomra a legfontosabb, hogy emberekkel foglalkozzak. Igyekszem mindig segíteni nekik, megérteni és elfogadni őket és nem utolsó sorban mosolyt csalni az arcukra, hiszen a mosoly az egyik legértékesebb és egyben legelőnyösebb ékszer amit bárki viselhet.

Farkas Dániel

Dani

CT és röntgen technikus

Programtervező informatikusként a számítógépes képalkotó diagnosztika nem áll tőlem távol. Ráadásul a 3 dimenziós ConeBeam CT egy teljesen új világot nyitott meg előttem. Lelkesít a páciensekért végzett munka, melynek célja a lehető legtöbb információ kinyerése a felvételekből a megfelelő kezelés érdekében. Embereknek segíteni nagyon hálás feladat és most már a hivatásom is az, hogy segítő kezet nyújthassak.

Laczkó Réka

Réka

röntgen asszisztens, fogászati asszisztens

2018-ban végeztem, mint fogászati asszisztens. Akkor még nem alakukt ki bennem, hogy a fogászat mely ágazata áll hozzám a legközelebb. Kis idő elteltével, lehetőségem adódott belecsöppenni a röntgen világába, ami nagyon hamar magával ragadt. Számomra a szakma legszebb része a minőségi felvételek készítése, és ezáltal a páciensek elégedettsége.

Dorozsmai Dominika

Dominika

fogászati asszisztens

Fogászati asszisztensként végeztem 2021-ben. Mindig is érdekelt a radiológia világa és a fogak higiéniája. Szeretek emberekkel foglalkozni és boldogságot vinni a mindennapjaikba. 

Takács Adrienn

Adrienn

röntgen asszisztens, dentálhigiénikus

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem dentálhigiénikusi szakán. Ahogy a tanulmányaim során, úgy az itt szerzett tapasztalatom alapján is törekszem arra, hogy ne csak elvégezzek egy feladatot, hanem a páciens problémáját komplexen átlássam és megpróbáljak annak megoldásában segítséget nyújtani.